Inovatieve busmodellen bij Hebo campers

Het nieuwe seizoen voor bus campers wordt in Nederland dit jaar nog mooier dan voorheen, Dreamer heeft een aantal bijzondere indelingen aan haar gamma toegevoegd. Nu hebben wij bijvoorbeeld buscamper geschikt voor 5 personen, hoekeuken en volwaardige douchecabines, rondzit aan de achterzijde……noem het maar op. Wij pakken ruim uit tijdens de camper en caravanbeurs in Utrecht, of natuurlijk bij ons in Giethoorn.

Kiezen…….daar word je blij van

Keuze maken in de jungle van de campers, niet het eenvoudig maar wel leuk. Er wordt veel gesproken over wat de beste indeling is, iedereen die een camper heeft zal dit beamen. Het mooie is dat dit niet klopt, iedereen zal zijn eigen weegschaal moeten maken met wat voor hem/haar belangrijk is en accepteren dat er altijd een concessie zal zijn. Een voorbeeld hier is wanneer een dame/heer voorzien is van slechte knieën en/of heupen zal deze belang hebben bij een makkelijk toegankelijk bed. Dit heeft als “concessie” dat er geen garage voor fietsen onder het bed kan i.v.m. de hoogte van het bed. Nu, dit is één van de vele voorbeelden waar u als zoekende rekening mee zult houden. U bent van harte welkom bij ons aan het bedrijf waar wij u graag begeleiden in uw zoektocht.

Bus, half-integraal of……..toch integraal ?

Vernieuwde internet-site

Het nieuwe jaar beginnen doen wij met een vernieuwde website. Wij hopen met deze vernieuwing u een goede indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Deze site is vanaf heden “dynamisch” en hopen u hiermee beter van dienst te zijn met het zoeken van uw model camper.

Summospring hulpvering

Hulpvering is niet nieuw in de campermarkt, denk hierbij aan bijvoorbeeld luchtvering. Summospring bied een oplossing die eenvoudiger, onderhoudsvrij, en niet onbelangrijk voordeliger is. Het principe is dat de stootblokken van het verenpakket die standaard gemonteerd zijn worden vervangen door de Summo uitvoering. Wij hebben de eersten in onze werkplaats gemonteerd en de eerste berichten zijn zeer positief.

Hulpvering Summospring


Sluit Menu